A hétvégén tovább folytatódik a megyei első osztályú pontvadászat. A sámsoni fiúk előtt nehéz feladat áll, hiszen a tabella 4.helyén álló Berettyóújfalu gárdáját fogadják, azt a Berettyót, aki a legutóbbi 8 meccsén nem talált legyőzőre. 6 győzelmük mellett 2 döntetlen szerepel.
Mindemellett a Szegedi Szabolcs tanítványainak sincs okuk a rettegésre, hiszen a mieink 9 meccse nem kaptak ki, 1 döntetlen után zsinórban a 8.győzelmüket szerezték az elmúlt hétvégén, Derecskén(0-6), eközben a tabellán 4pontra megközelítették a listavezető Sárrétudvarit és továbbra is stabilan őrzik a 2.helyüket.
A szombaton 16:00 órakkor kezdődő összecsapás előtt 2órával a két város ifjúsági csapatai mérik össze tudásokat, itt is pikáns összecsapásra lehet számítani.

A mérkőzéseket 14 éves kor alatt ingyen tekinthetik meg a fiatalok, 14 éves kor felett 350 forintos jegyáron.

14:00 Hajdúsámson-Berettyóújfalu U19es mérkőzés.
16:00 Hajdúsámson-Berettyóújfalu felnőtt bajnoki mérkőzés.

Helyszín:       Hajdúsámson sport-pálya, Kossuth utca 14.
 
A megye 1-es labdarugó bajnokság 18. játéknapján Tiszacsege gárdáját fogadjuk. A csegeiek a táblázat 9. helyét foglalják el, 21 pontot gyüjtve, még a mieink továbbra is másodikok 39 egységet begyüjtve. A mérkőzés előtt 2 órával az ifi csapatok mérik össze erejüket.

Várunk mindenkit szeretettel!

Belépő:

14 év alatt: ingyenes
14 év felett: 350Ft.
13:00 Hajdúsámson - Tiszacsege ifjúsági mérkőzés
15:00 Hajdúsámson - Tiszacsege felnőtt bajnoki mérkőzés.